سوالات متداول

در این بخش به سوالاتی که امکان دارد در ذهن مشتریان پیش از خرید نقش ببندد مطرح شده و به آنها پاسخ داده شده است. برای دیدن پاسخ ها بر روی سوال مربوطه کلیک کنید.

بله، از بلوس خوران ویژه طراحی شده در شرکت گل پونه صفاهان برای خوراندن بلوس ها استفاده می شود.

به این دلیل که در شرایط گله برخی گاوها بخاطر تنش های محیطی یا تنش های متابولیک نیازهای حاشیه ای پیدا می کنند که بیشتر از مقدار مکمل های در نظر گرفته شده در جیره است و از سوی دیگر به دلیل تنش های تراکم، بروز لنگش یا تنش گرمایی برخی گاوها مقدار خوراک روزانه و مکمل مصرف شده را دریافت نمی کنند و دچار علایم بالینی می شوند و ممکن است به مرحله حذف از گله برسند و خوراندن بلوس برای رفع این مشکل کمک می کند.

تفاوتی از این نظر وجود ندارد هر دو بلوس برای پیشگیری از هیپوکلسیمی طراحی و تولید شده است. فقط اینکه بلوس فیرورتریت اُ تنها حاوی دو منبع کلسیمی است و بسرعت در محیط شکمبه محتوی کلسیم آن رها می شود. بنابراین ممکن است در برخی موارد تاثیر گذاری کمتری داشته باشد. در حالی که فیورتریت و فیورتریت پلاس تاثیر گذاری بهتر و طولانی تری دارند.

میزان مصرف بلوس به تعداد 1 تا 3 بنابه سوابق گاو از نظر جفت ماندگی در نوبت های زایش قبلی، شرایط تنش گرمایی و سطح تولید دام و براساس تشخیص مدیر تولید یا دامپزشک گله باید تعیین شود.

بهتر است بطور همزمان خورانده شود. در غیر اینصورت می تواند با فواصل یک هفته ای هم مصرف شود.

در گوسفندانی که تغذیه دستی می شوند به دلیل تغییر در کیفیت مواد اولیه در بازه های زمانی مختلف و همچنین تغییر در شرایط فیزیولوژیک و بروز برخی استرس ها مصرف خوراک و تامین مواد مغذی و بویژه مینرال هایی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند می تواند دچار کمبودهای حاشیه ای شود، مصرف این بلوس ها موجب اطمینان از تامین کمبودهای جزئی به دلیل اختلافات فردی در گله می شود.

بله مشکلی ندارد و پیش بینی می شود که مصرف آن از سقط های زود هنگام و دیر هنگام جلوگیری نماید و نرخ رشد جنین در داخل رحم را نیز بهبود بخشد. از سوی دیگر با توجه به ماهیت ترکیبات موجود در بلوس ها از بروی تنشها در این حیوانات هم پیشگیری می کند.

پوشش بلوس ها بتدریج و در مدت ماندن بلوس در نگاری یا شکمبه، به قطعات کوچک شکسته می شود و با توجه به اینکه فاقد هر ماده سمی یا مضر می باشد و قابلیت جذب نیز ندارد همراه با مدفوع از بدن حیوان دفع می شود.

تفاوتی از این نظر وجود ندارد. تنها موضوع مهم اینست که علایم هایپوکلسیمی در برخی گاوها تنها به دلیل کمبود کلسیم نیست و علاوه بر کمبود کلسیم، کمبود منیزیوم هم در گله وجود دارد. از سوی دیگر در بلوس های فیورتریت پلاس یک منبع اضافی کلسیم بر پایه ترکیبات آلی نیز وجود دارد و بازده جذب کلسیم آن بیشتر است. بنابراین توصیه می شود در گاوهای پر تولید و بویژه برای گاوهای با نوبت زایش بیشتر از 3 از فیورتریت پلاس استفاده شود.

خیر مشکلی ندارد و می توانید زیر نظر دامپزشک گله و با رعایت سرعت تزریق اینکار را انجام دهید.